Υγειονομικοί Κανόνες λειτουργίας για τη σεζόν 2021.

Στο Ariti Apartments, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τηρώντας πιστά όλες τις ενδεικνυόμενες οδηγίες, των αρμόδιων αρχών δημόσιας υγείας,  φροντίζουμε για τη διασφάλιση της υγείας σας.

Τα ακόλουθα μέτρα θα εφαρμοστούν για κάθε πελάτη και το προσωπικό μας ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Κατά την άφιξή σας, θα σας παρέχονται τα κατάλληλα προστατευτικά υλικά (ειδικό κίτ) όπως χειρουργική μάσκα και γάντια μιας χρήσης, ενώ παροχή αντισηπτικού υγρού θα είναι διαθέσιμο και στη ρεσεψιόν. Το check in θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο και τα κλειδιά των δωματίων θα παρέχονται αποστειρωμένα.

Η είσοδος σε οποιονδήποτε δεν μένει ή εργάζεται στα διαμερίσματα απαγορεύεται αυστηρά.

Μέτρα για την καθαριότητα και την απολύμανση:

Πριν την άφιξη των πελατών θα έχει πραγματοποιηθεί επιμελής απολύμανση του δωματίου. Ο καθαρισμός των δωματίων δεν θα πραγματοποιείται καθημερινά εκτός εάν το επιθυμεί ο πελάτης. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ατομικά είδη υγιεινής και αντισηπτικά χεριών. Καθημερινά πραγματοποιείται αερισμός των δωματίων. Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες καθαρίζονται και απολυμαίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες με κατάλληλα απορρυπαντικά. Ο καθαρισμός των δωματίων, κατά την διάρκεια της παραμονής, πραγματοποιείται με ενδεδειγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα, αποτελεσματικά εναντίον του Κορονοιού.

Οι πελάτες θα διατηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους (τουλάχιστον 2 μέτρα) στους κοινόχρηστους χώρους.

Το προσωπικό έχει ενημερωθεί και ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από τις τοπικές αρχές. Επίσης διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τους πελάτες.